Margherita, lampa concepută din reciclarea cutiilor de sos pentru pizza – VIDEO

În fiecare zi în oraşul Torino din Italia, aproape 15 mii de cutii cu sos de roşii sunt folosite în restaurante, apoi sunt aruncate. Cinci tineri de la Izmade, un…

Susţinătorii acestei idei s-au apucat de treabă şi au colectat cutiile cu sos de roşii de la toate restaurantele din Torino pentru a fi reciclate. Cutiile adunate au fost spălate, tăiate şi apoi pictate, scrie Indiegogo.com.

Procesul de confecţionare a lămpilor s-a desfăşurat în Oficiul Creativ, un atelier care îşi propune să promoveze comunităţii italiene cultura de artizanat. Oficiul Creativ  face parte din Cecchi Point, un centru multicultural situat în inima oraşului Torino.

Designul lămpilor este foarte simplu, prietenos şi perfect ca să fie poziţionat în orice colţ al camerei: în sufragerie, dormitor, la birou sau în camera copiilor. Lampa Margherita este disponibilă în 8 culori diferite, astfel încât să puteți potrivi cu spaţiul de care dispuneţi dvs.

O asemenea lampă poate fi oferită cadou celor dragi în perioada sărbătorilor de iarnă. Producătorii oferă servicii de producere a lămpilor pe gustul dvs. Şi pot fi livrate la domiciliu. Echipa care reprezintă studioul Izmade este formată din designeri, arhitecţi şi specialişti în marketing. Foarte pasionaţi de munca lor, tinerii îşi continuă angajamentul pentru practicile prietenoase mediului. Ei promit că nu se opresc aici şi vor continua să confecţioneze o gamă completă de produse originale durabile.

Dacă doriți să aflați mai multe despre studioul de design Izmade, sau să vedeţi gama completă de produse, vizitați site-ul www.izmade.com.

Traducere: Mircea Mitrofan