Invitație la Ședința Clubului Jurnaliștilor. Discuții cu Ministrul Mediului

Mişcarea Ecologistă din Moldova (MEM) şi Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic din R. Moldova (AJMTEM) invită reprezentanţii mass-media la  şedinţa Clubului jurnaliştilor de mediu, cu genericul „Jurnaliştii – parte integrantă a funcţionării platformei de comunicare între Ministerul Mediului şi societatea civilă”.

Evenimentul va avea loc joi, 14 mai 2015, cu începere de la ora 12.30, în sala de şedinţe a Mişcării Ecologiste din Moldova (Chişinău, str. S. Lazo, 13), la discuţii fiind invitați jurnalişti, reprezentanți ai societății civile, studenți.

Clubul jurnaliştilor de mediu are drept scop stabilirea unei mai bune comunicări între jurnalişti şi autorităţile de mediu, fortificarea parteneriatelor dintre mass-media preocupată de reflectarea tematicii ecologice şi Ministerul Mediului, în contextul bunei guvernări de mediu, monitorizării implementării Strategiei de Mediu 2014-2023 şi prevederilor de mediu din Acordul de Asociere RM-UE.

Invitat special: Sergiu PALIHOVICI, ministru al Mediului.

Vă rugăm sa confirmaţi participarea Dvs. şi/sau a persoanelor delegate de Dvs., până la data de 14 mai 2015, ora 10.00, la adresa de e-mail ajmtem@yahoo.com sau la nr. de telefon 022 237149, 07670061.
Durata şedinţei – 2 ore.
Persoana de contact: Lilia Curchi, AJMTEM.

Clubul jurnaliștilor de mediu este organizat de MEM şi AJMTEM în parteneriat cu Ministerul Mediului, cu suportul financiar al PNUD Moldova.