Oportunitate pentru studenți – Expediția ecologică ”Diversitate biologică în Valea Prutului de Mijloc”

ANUNȚ

Expediția ecologică ”Diversitate biologică în Valea Prutului de Mijloc”

 

Mișcarea Ecologistă din Moldova anunță concurs de selectare a studenților de la Facultățile de Biologie, Ecologie, Protecția Mediului interesați să participe la organizarea Expediției Ecologice cu genericul ”Diversitate biologică în Valea Prutului de Mijloc”.

Expediția are drept obiectiv inventarierea speciilor de floră și faună existente în zonele umede în scopul monitorizării diversității biologice din sectorul mijlociu al râului Prut. Aceasta se va desfășura la sfârșitul lunii iulie 2015, iar participanții vor avea ocazia să viziteze zonele umede din raionul Glodeni. Expediția de monitorizare a diversității biologice reprezintă o activitate importantă în cadrul proiectului „Conservarea biodiversității în Prutul de Mijloc”, desfășurat de către Mișcarea Ecologistă din Moldova cu suportul „Programului de Granturi Mici GEF, implementat de PNUD” şi cofinanţat de Ministerul Mediului, prin Fondul Ecologic Naţional.

 

Condiții de participare:

Studenții interesați să se implice în această expediție sunt rugați să trimită o scrisoare de motivație (1 pagină) în care să-și justifice interesul de participare. Scrisoarea va fi expediată pe adresa Mișcării Ecologiste din Moldova (Str. S. Lazo , nr. 13, MD–2004, Chişinău, R. Moldova) sau la adresa de e-mail mem@mem.md.

Important: Studenții care vor fi selectați și vor participa la Expediția Ecologică ”Diversitate biologică în Valea Prutului de Mijloc” vor prezenta, la sfârșitul expediției, un mini-studiu referitor la reprezentanții unui anumit ordin taxonomic (la alegere) din zona respectivă.

 

Termenul limită: 30 iunie 2015