Oportunitate pentru elevi – Expediția ecologică ”Diversitate biologică în Valea Prutului de Mijloc”

ANUNȚ

Expediția ecologică ”Diversitate biologică în Valea Prutului de Mijloc”

 

Mișcarea Ecologistă din Moldova selectează elevi entuziaști și preocupați de starea mediului înconjurător în vederea organizării Expediției Ecologice cu genericul ”Diversitate biologică în Valea Prutului de Mijloc”.

Expediția are drept obiectiv inventarierea speciilor de floră și faună existente în zonele umede în scopul monitorizării diversității biologice din sectorul mijlociu al râului Prut. Aceasta se va desfășura la sfârșitul lunii iulie 2015, iar participanții vor avea ocazia să viziteze zonele umede din raionul Glodeni. Expediția de monitorizare a diversității biologice reprezintă o activitate importantă în cadrul proiectului „Conservarea biodiversității în Prutul de Mijloc”, desfășurat de către Mișcarea Ecologistă din Moldova cu suportul „Programului de Granturi Mici GEF, implementat de PNUD” şi cofinanţat de Ministerul Mediului, prin Fondul Ecologic Naţional.

 

Condiții de participare:

Elevii interesați să participe la expediția ecologică trebuie să se încadreze în intervalul de vârstă 12-18 ani, și să fie rezidenți ai raionului Glodeni.

Cei care doresc să ia parte la această oportunitate sunt rugați să trimită:

-       O scrisoare de motivație (1 pagină) în care să justifice interesul

-       Un eseu (2 pagini) cu titlul ”Zonele umede – importanța lor pentru lumea vie”.

Vă rugăm să expediați materialele menționate pe adresa Mișcării Ecologiste din Moldova (Str. S. Lazo , nr. 13, MD–2004, Chişinău, R. Moldova) sau la adresa de e-mail mem@mem.md.

Termenul limită: 30 iunie 2015

Cel mai documentat și bine-scris eseu va fi publicat în ediția din luna iulie a revistei ”Natura”.