Invenții utile pentru bicicliști

Invenții utile pentru bicicliști
Mersul pe bicicletă este o modalitate de ați petrece timpul liber, de a ajunge la serviciu sau de a te încărca de energie pozitivă. În același timp este o modalitate…

SIGNEL, mănușa care semnalizează

Mănușa strălucește și luminează în întuneric, astfel încât intențiile biciclistului de a vira la stânga sau la dreapta vor fi mult mai ușor de observat de către șoferi. Un comutator plasat pe degetul arătător trimite un semnal electric care activează un semnal intermitent de viraj.

Zero Gravity Rack, cuierul pentru bicicletă

Aceasta este o soluție pentru spațiile mici de depozitare sau pentru a elibera podeaua, în special pentru bicicliștii care nu au unde să-și țină bicicleta în apartament sau la birou. Invenția lansată pe Kickstarter este o combinație între poliță și grilaj, sub forma unui cuier. Acesta este proiectat cu un mecanism care comprimă aerul pentru a minimiza efortul utilizatorului de a ridica bicicleta. Cu diferite sisteme de prindere, Zero Gravity Rack poate susține greutăți de la 11 la 22 de kilograme. Prețul pentru una din cele mai utile invenții este de 119 dolari.

Baggizmo, gentuța pentru device-uri

Această geantă a fost gândită în special pentru bărbați, pentru a purta gadget-urile electronice,, indispensabile în ziua de azi. Se poartă pe un singur umăr, sub braț, dar chiar și așa n-o să se plimbe în jurul tău, grație design-ului său. Concepută pentru a avea mereu la îndemână device-urile de care ai nevoie zilnic, geanta rămâne subțire chiar și atunci când este plină. În ea încap: o tabletă, două telefoane mobile, chei, portofel, baterie externă, pix și carnețel. Există chiar și compartimente speciale pentru cabluri și căști. Prețul este de 130 de dolari.

Antifurt Noke Bluetooth U-Lock

Acest antifurt este special pentru că acționarea lui se face prin apăsarea unui singur buton. Antifurtul se va deschide cu condiţia ca telefonul tău să fie în preajmă, să fie conectat prin Bluetooth la antifurt, iar pe el să ruleze aplicaţia specială.

Pentru situațiile în care nu ai telefonul la tine sau ai rămas fără baterie, poți să programezi un set de ciocănituri. Antifurtul dispune, de asemenea, şi de o alarmă. Dacă lacătul este mişcat mai mult de 3 secunde sau dacă codul este bătut greşit în buton de 3 ori alarma va suna. Antifurtul este ultra solid, fabricat din oţel şi rezistent la vreme. Lacătul şi aplicaţia sa sunt compatibile cu telefoanele iOS, Android şi Windows, folosesc Bluetooth 4.0 şi dispun de o intrare micro-USB pentru reîncărcare. Preţul promoţional al acestei invenții este de 129,99 de dolari.

Classon

Aceasta este o cască inteligentă pe care sunt montate două camere: una în față, cealaltă în spate. Cu ajutorul celei din spate, biciclistul va ști când se apropie vreo mașină din punctul mort. În plus, atunci când detectează un pericol sau că o maşină vine cu viteză prea mare, camera inteligentă activează sistemul de lumini de la spate. Atunci când biciclistul indică schimbarea direcției prin gesturi, casca aprinde semnalizarea de dreapta sau stânga. Mai mult, aplicația care însoțește casca poate fi folosită și ca GPS. Indicațiile sunt transmise pe vizieră, astfel încât biciclistul nu trebuie să își ia ochii de la drum.