TTRM – Cel mai mare eveniment din Moldova dedicat industriei turismului!

TTRM - Cel mai mare eveniment din Moldova dedicat industriei turismului!
Târgul de Turism al Republicii Moldova, este organizat de Federația de Promovare a Turismului din Moldova, pentru prima oară. Reprezentată prin cele mai importante companii din Republica Moldova și din…

Prima ediție a Târgului de Turism al Republicii Moldova, va avea loc în perioada 26 februarie 2015 – 01 martie 2015.

Târgul de Turism al Republicii Moldova, rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din Republica Moldova, cât și din străinatate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. Din ofertele companiilor expozante nu lipsesc nici accesoriile și gadget-urile necesare în orice călătorie.

Noutatea acestui târg va fi posibilitatea de a cumpăra sau rezerva ofertele chiar în timpul târgului cu reduceri de până la 50%

Pe lângă elementul B2C, Târgul de Turism al Republicii Moldova are o importantă latură B2B, reprezentând pentru vizitatorii specialiști platforma ideală pentru a întâlni parteneri de afaceri, pentru a reânnoi și fideliza relațiile existente cu partenerii tradiționali.

De asemenea, Târgul de Turism al Republicii Moldova, contribuie la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor din Republica Moldova, dar și prin organizarea de conferințe și sesiuni de dezbateri în care sunt abordate problemele industriei, împreună cu autoritățile în domeniu. Astfel, în cadrul acestei ediții, vor avea loc manifestări conexe organizate de Federația de Promovare a Turismului din Moldova și partenerii acestui târg.

Mai multe detalii pe www.targuldeturism.com.