Fără bani și fără condiții. FreeShop – evenimentul unde poți dona sau adopta o haină

În ajunul sărbătorilor de iarnă, puteți face o faptă bună donând hainele și accesoriile pe care nu le mai purtați, dar puteți și să adoptați donațiile cuiva.

Evenimentul – numit FreeShop va avea loc duminică, 22, decembrie la Tekwill. Doritorii pot aduce haine și accesorii pe care nu le mai poartă, iar ulterior organizatorii, timp de cinci ore, le vor expune pentru a fi adoptate de oricine are nevoie.

„Fără bani, fără schimburi, fără nicio condiție. Primim haine și accesorii de toate mărimile, stilurile și grosimile, cu condiția să fie curate și în stare purtabilă. Iar tot ce rămâne la final va merge către organizații de caritate, care le vor distribui celor nevoiași”, spun organizatorii.

Această ediție de FreeShop face parte din evenimentul Practical Sustainability in Everyday Fashion – o serie de prezentări și workshop-uri despre cum putem aborda moda cu grijă față de mediul înconjurător.

În cadrul evenimentului veți putea afla mai multe despre conceptul de ”FreeShop” din prezentarea Clarei Abdullah, cu începere de la ora 13:00. Clara organizează din 2018 FreeShop-ul asociației EcoVisio, care sunt și parteneri în organizarea acestui FreeShop.

Sunt așteptați toți doritorii de a redescoperi bucuria lucrurilor pe gratis și de a prelungi viața hainelor îndrăgite cândva. Persoană de contact: Ekaterina Verbitskaya – 068449051. Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Articolul Fără bani și fără condiții. FreeShop – evenimentul unde poți dona sau adopta o haină apare prima dată în Ecopresa.