Discuții publice || Cum putem soluționa problema deșeurilor și reduce emisiile de CO2

Verdego invită doritorii la o discuție publică unde fiecare va putea descoperi cum putem contribui la dezvoltarea urbană sustenabilă cu emisii reduse de CO2 prin accelerarea soluționării problemei deșeurilor, cum putem reduce facturile pentru servicii de autosalubritate, dar nu în ultimul rând, cum putem dezvolta o comunitate responsabilă pentru un mediu mai prietenos.

Evenimentul este parte a activităților Programului de Granturi Fast Track Challenge acordat VerdeGo în cadrul Proiectului Orașe Verzi Durabile, finanțat de GEF și implementat de PNUD.

În cadrul evenimentului veți avea ocazia să cunoașteți detalii despre proiectul de grant, să întâlniți co-driverii inițiativei și să descoperiți oportunitățile oferite noilor potențiali beneficiari (instituții de alimentație publică) și persoanelor interesate de a deveni Experți MSMD sau Ambasadorii noștri.

Intrarea este liberă. Pentru a participa este necesar să vă rezervați locul în sală prin înregistrare la următorul link.

Articolul Discuții publice || Cum putem soluționa problema deșeurilor și reduce emisiile de CO2 apare prima dată în Ecopresa.