Practical Sustainability in Everyday Fashion: Evenimentul unde aflăm cum să ne îmbrăcăm responsabil

Industria modei este considerată a doua cea mai poluantă industrie la nivel global. Astfel, dacă nu schimbăm modul în care hainele sunt produse și vândute, mediul înconjurător va avea extrem de mult de suferit. Iată că duminică, 22 decembrie, avem posibilitatea să aflăm cum să ne îmbrăcăm sustenabil în cadrul evenimentului Practical Sustainability in Everyday Fashion.

Organizatorii spun că în cadrul evenimentului participanții vor face cunoștință cu câțiva oameni din Moldova pentru care sustenabilitatea nu este doar un trend, ci un mod de viață. De asemenea, vor învăța unii de la alții cum să ne îmbrăcăm responsabil, cum să adoptăm un stil de viață waste-free, la ce materiale să ne uităm când alegem să cumpăram haine, cum putem re-utiliza și re-stiliza hainele vechi și multe altele.

Evenimentul nu este o prezentare de modă ci o serie de prezentări și workshop-uri care ne vor oferi posibilitatea să învățăm și să interacționăm cu alții. Vom avea demonstrații practice despre cum ne putem alătura mișcării modei sustenabile și despre cum abordarea individuală poate face diferența.

Participarea la Practical Sustainability in Everyday Fashion este gratuită în baza înregistrării prealabile. Locurile sunt limitate. Doritorii se pot înregistra AICI.

Agenda evenimentului și speakerii vor fi anunțați pe parcurs. Pentru mai multe detalii accesați pagina evenimentului.

Articolul Practical Sustainability in Everyday Fashion: Evenimentul unde aflăm cum să ne îmbrăcăm responsabil apare prima dată în Ecopresa.